Upit za rezervaciju

Dolazak:

Odlazak:

Smještaj:

Kako do nas

Mjesto Tučepi se nalazi u Splitsko-dalmatinskoj županiji na Makarskoj rivijeri. Do Tučepa se može doći automobilom: autocestom do izlaza Šestanovca zatim državnom cestom do Tučepa ili državnom cestom od Splita do Tučepa. Zračna luka Split je najbliža međunarodna zračna luka udaljena 80 km.

SHINE SPA CENTAR

O nama

Hotel " Villa Marija " smješten je u neposrednoj blizini mora i vjerojatno najljepše i najveličanstvenije plaže na Jadranu, dugačke više od 3 km.
Hotel " Villa Marija " raspolaže sa ukupno 70 postelja u luksuzno uređenim i klimatiziranim i ventiliranim sobama koji jamče iznimnu kvalitetu zraka; opremljenih minibarovima, telefonima, satelitskom televizijom; do kojih se stiže ugodnom vožnjom panoramskim liftom.
Poslovnim je gostima na raspolaganju dvorana potpuno opremljena uređajima za održavanje poslovnih skupova, prezentacija, seminara i kongresa.Restaurant sa biranim gastronomskim specijalitetima pruža iznimne trenutke posvećene kulturi uživanja hrane, zadovoljavajući ukuse i najprobranijih sladokusaca. Vrsnoća brižljivo odnjegovanih vinskih sorti iz riznice naše taverne upotpunit će vrhunski doživljaj. Taverna je mjesto gdje dokumentirana povijest Tučepi i povijest naše obitelji Šimić. Tu se izlažu fotografije i predmeti iz starih Tučepi , tu se jede i pije na način kako su to radili naši stari.

Na vrhu našega hotela nalazi se panoramska teraca s koje su izlasci i zalasci sunca najljepši. Sa nje se pruža nezaboravan pogled na Gornje Tučepi, na našu staru i obnovljenu obiteljsku kuću " Šimića dvori " stapajući se u tri plavetnila: mora,planine i neba. Za naše drage goste organiziramo dalmatinske večeri uz glazbu, pečemo ribu, igramo buće, beremo masline i mandarine.

Vaš pravi izbor za aktivni odmor

Za Vaše trenutke odmora i opuštanja tu je zatvoreni bazen sa hidromasažom i sauna.
Rekreacijske sadržaje potražite u našem fitness-klubu koji je kreiran sukladno suvremenim arhitektonskim dosezima koji gostima omogućavaju udoban boravak te poseban ugođaj i zadovoljstvo, Posebice bismo izdvojili tavernu kao istinsko srce hotela sa kaminom,mini-barom, vinotekom i dvoranom za billiard.

Slobodno vrijeme možete upotpuniti novim iskustvima koja će Vam pružiti neki od brojnih izleta na obližnje otoke Brač, Hvar ili Korčulu, odnosno tisućljetne vrijednosti Dubrovnika, Splita, Trogira , Makarske i tolikih drugih skrivenih dragulja.

"Hotel Villa Marija " je idealno mjesto za aktivni odmor ciljanih skupina kao npr. sportaša profesionalaca ili pak rekerativaca, umirovljenika, raznih udruga, skupove i sl. osobito u jesenskom i zimskom periodu jer blagost mikroklime podneblja i široka lepeza usluga hotela " Villa Marija " i povoljne cijene to omogućuju.

Dođite u naš hotel i otkrijte nenadmašni spoj vremena koje dolazi sa šarmom iskonske gostoljubljivosti.

Iskreno Vaši,
Osoblje Hotela Villa Marija